Andra intrycket

Skar upp en bit rapsgris i mindre grytbitar. Kokade dom på medelhög temperatur i en liten kastrull, med så lite vatten som möjligt (näringen rinner ut i vätskan, så desto mindre man måste kasta bort, desto bättre). Under tiden gick jag och köpte frysta grönsaker (mer näring än färska grönsaker), såsom broccoli, hackad spenat, sockerärtor, och morötter. När jag var tillbaka, 30-40minuter senare, hällde jag ut vatten som skulle bli överflödigt om man kokade ris i samma gryta. Sen lade jag i grönsakerna och ris, höjde temperaturen, och lät koka med lock i 15minuter till.

Doftade fantastiskt. Sött, somrigt, varmt.

Smakade ännu bättre. Perfekt tuggmotstånd på köttet. Fettet skapade en naturlig buljong som gav smak åt hela rätten. Smakade naturligt, friskt, som ute på landet.

Ska bli spännande att se vilken tillagningsmetod jag ger mig hän åt nästa gång.