Recension av fläskkarrén

Nu har jag bjudit på fläskkarrén till middag, och den var precis lika god som jag föreställt mig. Om inte godare! Redan när jag öppnade förpackningen blev jag glatt överraskad att den innehöll så pass lite fett, skar bort ca 1x1 cm där det var en bit hård brosk. Väl i pannan tyckte jag att köttet kändes mer saftigt och luktade mer "riktigt kött" än annat fläskkött. Jag stekte köttet (i strimlor) i gul lök, balsamvinäger, japansk soya, ketchup, socker tillsammans med spiskummin och chilipulver. Detta ger en god bbq-smak! Tillagade även en bit av köttet i ren stekpanna med endast lite rapsolja, för att känna av smaken på köttet mer. Och vad saftigt och gott det var, verkligen en skillnad från allt annat fläskkött jag smakat. Konsistensen var mer lik fläskfilé än karré, då den var lite "trådig" på ett bra sätt. Köttet hade mycket smak, och jag kommer att köpa det här fler gånger. Plötsligt blev karré roligt och gott!