Karré a'la husman

Efter många om och men blev det äntligen dags att tillaga karréskivorna utav rapsgrisen. Jag hade innan testperioden flera gånger tänkt att testa detta kött, då jag både tyckte det verkade spännande och såg fräscht ut i sin förpackning. 
Jag valde att tillaga karrén genom att steka det tillsammans med lök, salt och peppar i smör/olivolja. När båda sidor fått fin färg la jag köttet i folie för att det skulle få vila lite, under tiden gjorde jag en sås på stekspadet tillsammans med maizena, rödvin, persilja och cayennepeppar. När såsen puttrade la jag tillbaka köttet i pannan, där fick köttet och såsen "gotta" sig en liten stund under lock. Jag serverade till köttet broccoli, ärtor och sallad. Resultatet på köttet var mycket bra. Saftigt, fina bitar och god smak. Kommer med största sannolikhet äta denna karré i skivor igen!