Gott!

Har nu äntligen fått tag i, och testat denna rapsgris-fläskkarré. Och jag blev inte besviken. 

Fläskkarrén stektes rakt av i pannan i ganska mycket smör och med bara lite salt och peppar på. Till karrén gjorde vi ugnsstekta potatishalvor och en kall sås på smetana med vitlök och sambal oelek. 

Till att börja med blev stekytan jättefin väldigt lätt. När jag sedan tog första tuggan tyckte jag inte att det var något speciellt med den. Jag gillar karré sedan tidigare och det var helt enkelt gott och bra. Men när jag efter någon tugga kom in på de delar där det är mer fett så märkte jag en ganska ordentlig skillnad. Det var saftigare och mjukare - både köttet och fettet. Smaken var liksom "renare", det smakade inte så mycket "djur", så att säga, som det brukar. Hela biten var lätttuggad och mör. 

Jättebra kött faktiskt. Stor chans att jag köper det igen, och kommer absolut att rekommendera det vidare!!