Äntligen hittat karrén, nu blir det pulled pork!

Efter att ha kollat i flera ICA-butiker höll jag nästan på att ge upp hoppet om att hitta den skivade karrén i butik. Min förtvivlan vändes dock till hopp när jag steg in i min lokala Coop Extra-butik (på Medborgarplatsen i Stockholm) och hittade den där. Lycka! Har varit sugen på att testa rapsfläskköttet ända sedan jag hörde talas om Scans satsning. Min favoriträtt med fläsk är pulled pork och eftersom jag även är ägare av en slow cooker så brukar jag tillaga min pulled pork i den. Steg upp tidigt i morse och gjorde BBQ-såsen till köttet. Den innehöll ketchup, olivolja, rödvinsvinäger, svartpeppar, paprikapulver, chipotlepasta och massa vitlök. Mums! Om 6 timmar är det färdigt och då återkommer jag med en smakrecension. Förväntningarna är skyhöga!